Margrethe Club er...

Margrethe Club er en klub i Gadbjerg i lejede lokaler i dele af det gamle hotel i byen, Hotel Margrethe. Margrethe Club blev dannet i 2016, for at skabe plads og rum til fælles arrangementer i byen, for at bevare sammenholdet.
Det er et samlingssted for alle der har lyst og interesse i at være med. Her vil medlemmer af klubben kunne nyde et godt glas vin, en øl, vand, kaffe mv til favorable priser.

I 2021/22 har vi føjet den tidligere Bjælkestue til, hvor der bl.a. bliver afholdt bobturnering, og hvor der også er mulighed for at spille billard/pool.

Der er flere forskellige arrangementer, og der forsøges at være lidt for enhver smag. Af arrangementer kan nævnes er bobturnering, oktoberfest, foredrag, rejser, madlavning, fisketure, veterantræf osv.

Vi modtager gerne forslag/ønsker til arrangementer – disse kan afleveres i postkassen i klubben.

Alle der ønsker at være med, skal være medlem af klubben og være fyldt 18 år. Et medlemskort koster 200 kr. pr år, gentegning 100 kr. Dette af hensyn til lovgivningen.

Margrethe Club er for alle byens borgere og andre med tilknytning til byen.

Informationer, åbningstider og månedsplan vil fremgå ved opslag på Facebook, skærmen ved Købmanden, MargretheClub.dk samt gadbjerg.dk.

Margrethe Club · Langgade 36 · 7321 Gadbjerg